18.6 C
Båstad
3, oktober 2023
HemHögtiderAnnapannas sillafat

Annapannas sillafat

-

0 av 5

4 p

1 äpple
½ morot
½ palsternacka
1 skiva fullkornsbröd
salt
2 msk rapsolja
1 tsk vitvinsvinäger
½ krm salt
vitpeppar
1 salladslök
1 pkt 5-minuters-sill
1 ask ansjovisfiléer

Skär äppel och rotfrukter i små bitar. Skär brödet i krutonger. Koka rotfrukterna i lättsaltat vatten i 2 minuter. Låt det rinna av. Rosta krutongerna i en stekpanna. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Skär salladslöken fint. Blanda dressing, rotfrukter, äpple och salladslök. Skär sillen i bitar och lägg upp på ett fat. Lägg över skuren ansjovis, rotfruktsvinägrett och krutonger.

Föregående artikel
Nästa artikel
Goda Maten
Goda Matenhttps://www.godamaten.se
Jag är administratör här på Godamaten.se och hjälper er med alla frågor ni har. Skicka gärna ett meddelande om ni undrar över något

Lämna ett betyg

Betyg

Betyg (0)

Detta recept har inga betyg ännu.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Populärast idag

Återanvänd din frityrolja

2
Fritera hemma har vi alltid gjort. Tidigare så friterade man i en vanlig kastrull och nu mera har många av oss en egen fritös...

Populäraste alltid

Kebabsås Massola Special

3
Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...
sv_SE
sv_SE