City gross Delibägare 50 st med lock 60 kr

Jag har väldigt lätt för att glömma, inte minst de matförpackningar man tar med sig hemifrån till jobbet med dagens matlåda. Sista gången jag kollade förrådet så var alla våra fina IKEA lådor borta, och jag kunde för mitt liv inte förstå var de hade tagit vägen. Självklart hade jag glömt dem på jobbet och därefter plockats hem av de som tyckte att de nu skulle tillhöra dem.

Efter lite funderingar så var vi en dag på City gross i Hyllinge, som har en storköksavdelning och där hittade jag dessa perfekta Delibägare med lock och det var ett snabbt beslut att ta då dessa skulle kosta mig några ören istället för 19 kr stycket för IKEAs fina microburkar. Det bästa med bägarna är att de går att maskindiska och således går att använda flera gånger. Skulle man å andra sidan glömma dem på jobbet så är det nu mera inte hela världen.

De jag köpte var på 5 dl och portionsmässigt sett så räcker det gott. Jag har testat att köra dem i micron med men det gör jag inte fler gånger. Plasten smälte inte men avgav en liten kemisk smak så jag tänker att det är inte helt hälsosamt. Bägarna går utmärkt att stapla vilket tilltalar oss då de är mycket enkla att förpacka överbliven mat i och förvara i kylskåpet.

Visst kan man ha åsikter om vårt slit och släng samhälle, och att detta är en onödig produkt, men till nästa gång går jag nog steget längre och köper en annan produkt jag hittade på samma ställe som var aningens dyrare. Det finns även en förpackning som är biologiskt nedbrytbar. En recension av den förpackningen kommer när dessa bunkar är slut. I det stora hela är detta en hyfsat bra produkt, inte minst för oss som alltid har lite rester över och behöver förvara dem i kylskåp eller frys.

5 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.