En ny produkt lanseras och de som tycker om öl tittar en extra gång. Genom att gräva ner dina öl så håller dem sig kalla. Den här uppfinningen är så klart en idé för de som verkligen tycker om öl och som inte ser några problem med att ha en öltravare nedgrävd i sin gräsmatta. För egen del tycker jag om uppfinningen som inte drar någon ström men som inte verkar sådär jättepraktisk.

Den verkar vara rejält tillverkad men mekanik i metall, vilket kan borga för att den håller bra. Ett varningens finger kanske man bör lyfta eftersom tillverkaren säger att man kan nyttja den året om. Med tanke på våra vintertemperaturer så ställer jag mig frågan om det verkligen är så klokt att riskera att mina öl exploderar under jord på vintern. Kalla öl kan man ju med säkerhet få ändå under vintern.

Besök eCool och läs mer… Besök eCool

Vad tycker ni?

ÖVERSIKT
Pris
Användning
Kvalitet
Föregående artikelKokos & Lime
Nästa artikelHeta frukter
Goda Maten
Jag är administratör här på Godamaten.se och hjälper er med alla frågor ni har. Skicka gärna ett meddelande om ni undrar över något
ecool-kyl-dina-olAtt kyla sina öl och hålla dem kalla är väl något som alla matälskare strävar efter. eCool är en gedigen produkt om än lite väl dyr. För samma pris får du en bra partycooler som inte kräver det minsta i grävning. eCool håller hög kvalitet med metalldelar i motoriken vilket gör att helhetsintrycket är mer än godkännt.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.