Storsäljaren IL BARONE känner många säkert igen då den finns på både rött-, vitt- och rosé-box. Nu lanseras en klassisk PROSECCO med torr, fruktig och ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och citrus – så som en Prosecco ska smaka helt enkelt och till ett bra pris.


Den torra, fruktiga och ungdomliga smaken gör att vinet passar perfekt som mingelvin, gärna med en jordgubbe i glaset, och även till lättare rätter på fisk och skaldjur eller till en somrig sallad. Vinets fruktighet gör att det passar väldigt bra till just bär, så som en somrig sallad med parmaskinka och jordgubbar eller varför inte byta ut skinkan till grillad haloumi?

Il Barone fungerar utmärkt på egen hand men även som bas i en läskande drink. Prosecco är nämligen basen i den populära drinken Aperol Spritz. Eller nästa trend-drink: Hugo – med flädersaft, citron, mynta och just prosecco. Visste du förresten att Prosecco kommer från det ursprungsbeskyddade området med samma namn utanför Venedig i Italien? Bara här är det tillåtet att tillverka Italiens populära premiumbubbel.

De storsäljande vinerna från Il Barone är framtagna i nära samarbete mellan ViniMundi och lokala vinodlare i ett antal olika vinregioner. Il Barone genomsyras av värdeorden tradition, hållbarhet och god kvalitet för pengarna. Ambitionen är att varje vin, vare sig det är rött, vitt, rosé eller prosecco, ska erbjuda bästa möjliga kvalitet utan att behöva kosta mer än nödvändigt. Vinerna fungerar bra tillsammans med mat men var och en av vinerna fungerar också utmärkt på egen hand. Il Barone, ett säkert kort och ett vin för alla tillfällen, helt enkelt.

Detaljer

VARUNUMMER HOS SYSTEMBOLAGET79741
FÖRPACKNINGFlaska 750ml
ALKOHOLHALT11%
PASSAR TILLfisk och skaldjur eller till en somrig sallad
KATEGORI OCH SMAKTYPMousserande
URSPRUNGProsecco, Venetien, Venetien, Italien
PRODUCENTViniMundi
IMPORTERAS AVThe Wine Team

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.