Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé
1/2 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 msk vetemjöl
1 1/2 msk konc hummerfond
rivet skal av 1/2 apelsin
1/2 tsk timjan
1/2 dl hackad gräslök

Gör så här
Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal. Servera med ugnsstekta rotfrukter.

(Källa Arla(

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.