Du behöver:

  • 200 gr solrosfrön
  • 1 dl hela linfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 dl pumpakärnor
  • 2 msk mandelmjöl
  • 1 tsk salt
  • 5 dl vatten
  • ½ dl vallmöfrön

Gör så här

  1. Ställ in ugnen på 160 grader
  2. Blanda allt utom vallmofrön i en skål och låt stå och svälla i en timme
  3. Kläd två plåtar med bakplåtspapper och bred ut smeten på plåtarna
  4. Strö sedan över med vallmofrön och lite flingsalt
  5. Grädda sedan fröknäcket i ca 70 minuter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.