Ingredienser
4 port
4 port
250 g penne
400 g köttfärs
Arla smör
1 purjolök
1 tsk salt
2 1/2 dl tomatsås, t ex färdig pastasås
2 dl Kelda® Pastasås Mild ost

Gör så här
Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna och rör så att den smular sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med. Krydda med salt och rör i tomatsåsen. Varva pasta och köttfärssås i en smord ugnssäker form. Ringla över ostsåsen. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 min. Servera med sallad.

(Källa Arla Köket)

Print Friendly, PDF & Email

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.