Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab, och kanske är det just därför man är intresserad av, och att man vågar testa lite nya saker. Receptet är en vidareutveckling av en kebabsås som jag hittat på nätet. Detta är en helt egenframtagen sås efter egen palett, håll till godo

Du behöver

  • 2 dl cremefraishe
  • 3 msk majonäs
  • 1 tsk tomatpuré
  • 2 tsk Italiens salladskrydda
  • 1 tsk oregano
  • 1 dl fanta
  • 2-4 vitlöksklyftor (krossade)

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienserna och låt stå och mogna över dagen eller natten.
  2. Servera tillsamman med någon av våra kebabrätter

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.