Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab, och kanske är det just därför man är intresserad av, och att man vågar testa lite nya saker. Receptet är en vidareutveckling av en kebabsås som jag hittat på nätet. Detta är en helt egenframtagen sås efter egen palett, håll till godo

Du behöver

  • 2 dl cremefraishe
  • 3 msk majonäs
  • 1 tsk tomatpuré
  • 2 tsk Italiens salladskrydda
  • 1 tsk oregano
  • 1 dl fanta
  • 2-4 vitlöksklyftor (krossade)

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienserna och låt stå och mogna över dagen eller natten.
  2. Servera tillsamman med någon av våra kebabrätter
ÖVERSIKT
Smak
Hållbarhet
Lättlagad
Föregående artikelKebabsallad Massola
Nästa artikelVebabsås Massola Special
Goda Maten
Jag är administratör här på Godamaten.se och hjälper er med alla frågor ni har. Skicka gärna ett meddelande om ni undrar över något
kebabsas-mazola-specialEn fullkomlig och nästan genant god kebabsås. Syran i såsen bryter fint mot en starkt kryddad kebab, den något söta avrundningen gör dig bara sugen på ännu en tugga. Vi kan med gott samvete och mer än gärna rekommendera denna kebabsås.

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.