Du behöver till 4 port:

  • 8 st potatis(ar)
  • 25 gram margarin mjölkfritt
  • 1,5 st cavi-art vegetarisk kaviar, eller vanlig
  • 1 st röd lök(ar)
  • 1 knippa(en) dill
  • salt och peppar

Gör så här:

  1. Skala och riv potatisen på grova sidan av rivjärnet. Salta och peppra potatisen.
  2. Smält smöret i en stekpanna och låt det bli gyllenbrunt.
  3. Lägg i 1/4 av den rivna potatisen åt gången. Platta ut med en stekspade. Stek rårakorna ca 3 min på varje sida, tills de är gyllenbruna och lite frasiga.
  4. Servera med rom, rödlök och en klick gräddfil. Garnera med färsk dill.

7 KOMMENTARER

  1. Det är inte lättast med telefonen men det går… Det minsta man bör använda är nog en platta för bästa resultat…

  2. Så fort du loggar in med facebook så kommer du till ditt skrivbord! Klicka sedan på ”Nytt recept” så är det bara att börja skriva

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.