18.6 C
Båstad
3, oktober 2023
HemTillbehörKonjakslingon

Konjakslingon

-

0 av 5

Konjakslingon är egentligen bara rårörda lingon med en skvätt konjak som fått stå och gotta till sig, helst över natten. Konjakslingon passar utmärkt till älgfärsbullar, eller när man bjuder på middag och vill göra det lite lyxigare än med vanlig lingonsylt eller rårörda lingon.

Du behöver till 4 portioner

  • 2 dl lingon
  • 4-6 tsk strösocker
  • 2 tsk konjak

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i en bunke.
  2. Låt lingonblandningen stå övertäckt över natten i rumstemperatur om de är frysta, och i kylskåp ifall de är färska.

Servera gärna till vilt eller köttfärslimpa

Föregående artikel
Nästa artikel
Goda Maten
Goda Matenhttps://www.godamaten.se
Jag är administratör här på Godamaten.se och hjälper er med alla frågor ni har. Skicka gärna ett meddelande om ni undrar över något

Lämna ett betyg

Betyg

Betyg (0)

Detta recept har inga betyg ännu.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Populärast idag

Återanvänd din frityrolja

2
Fritera hemma har vi alltid gjort. Tidigare så friterade man i en vanlig kastrull och nu mera har många av oss en egen fritös...

Populäraste alltid

Kebabsås Massola Special

3
Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...
sv_SE
sv_SE