4st inläggningsfilè ! stor gul lök,en rödlök finhackade,1 morot i slantar 1dl hackad dill eller om man vill hela dillkronor.Lagen 0,5dl,1dl socker,1,5 dl vatten,ca 5-6 krossade kryddpapparkorn. Koka lagen med vatten ättika socker och kryddpapparkorn,låt bli regällt kalt inan ni slårde över sillen. Var noga att smaka av lagen så ni är nöjda med den inan ni slår den över sillen.
0 av 5
Föregående artikel
Nästa artikel

Goda Matenhttps://www.godamaten.se
Jag är administratör här på Godamaten.se och hjälper er med alla frågor ni har. Skicka gärna ett meddelande om ni undrar över något
Lämna ett betyg
Betyg (0)
Detta recept har inga betyg ännu.
Populärast idag
Återanvänd din frityrolja
Goda Maten - 2
Fritera hemma har vi alltid gjort. Tidigare så friterade man i en vanlig kastrull och nu mera har många av oss en egen fritös...
Populäraste alltid
Kebabsås Massola Special
Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...