27.2 C
Båstad
9, augusti 2020
Hem Matämnen Festmat

Matämne: Festmat

Lågtempad fläsksida med gratinerad potatismos

0
Du behöver 1 kg rimmat sidfläsk 6 portioner potatismos (lite hårdare än vanligt) 3 dl färsk riven parmesan Salt Peppar   Dagen innan servering Kör fläsksidan...

Boeuf Bourguignon

0

Västerbottenpaj

0
Du behöver: Pajdeg 100 g smör 100 g vetemjöl (1 2/3 dl) 2 msk kallt vatten Fyllning 200 g...

Nutellabrownie

0
3,5 dl nutella 7 msk smör 2 ägg 1,2 dl strösocker 1,8 dl vetemjöl Värm ugnen till 180 grader. Smöra och bröa en kakform. Häll nutellan i en skål och...

Rödvinsbrässerad oxkind

1
Serien "Svenska kockar" fortsätter med Johan Jureskog som med stor framgång driver Rolfs Kök i Stockholm, och även sedan en tid tillbaka köttkrogen AG...

Fläskrullader fyllda med västerbottenost

0
I serien "Svenska kockar" har vi i dag kommit till Werner Vögeli, som förutom att han var Hovtraktör även var hedersdoktor vid Umeå universitet....

Veckans bästa

Grillsås

0
1 l tomatsås (mixad) 3 dl farinsocker 3 dl rödvinsvinäger 1/2 dl mörk sirap 4 tsk liquid smoke 40 g smör 1/2 tsk vitlökspulver 1/2 tsk lökpulver 1/4 tsk chili 1/2 tsk chilipulver 1...

Pizza Hut Pizzadeg

Mest besökta

Kebabsås Massola Special

3
Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag...

Pizzasallad Massola

Pizzeriadeg Massola