• Veckomatsedel
More
    Hem Taggar Grill

    Recept om: Grill

    Picklad rödlök är ett jättegott tillbehör till de flesta maträtter, såväl kött, fisk och fågel som vegetariskt. En klassisk 1-2-3-lag med vatten, socker och ättika går snabbt att blanda ihop och funkar till alla sorters inläggningar.
    Att grilla sallad är inte särskilt vanligt bland oss svenskar, men det är väldigt gott och något som grillfantasterna borde pröva. Romansallad är den bästa att grilla enligt mig, men det går även bra med andra sallader. Du behöver till...
    Du behöver till 4 portioner 100 g smör 1 dl riven västerbottensost 1 dl finskuren gräslök 1 tsk dijonsenap nymalen svartpeppar flingsalt Gör så här Rör smöret mjukt och blanda med den rivna osten. Rör ner gräslök, senap och svartpeppar. Smaka av med salt. Servera till grillade hamburgare...
    Du behöver till 4 portioner 3-4 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 100 g smör 1 msk hackad rosmarin 1 citron flingsalt Gör så här Skala och hacka vitlöken. Hetta upp olivolja i en kastrull, tillsätt vitlöken och rosta försiktigt tills den börjar dofta och precis få lite färg....
    Lingonsmör Rör ihop 100 g rumsvarmt smör med ca 2 msk lingonsylt, salta och peppra efter behag. Rulla in i folie och lägg i kylskåp eller frys i 1 tim. Skiva och servera.
    Rosésmör Rör ihop 100 g rumsvarmt smör med ca 2 msk grovkrossad rosépeppar, och salta efter behag. Rulla in i folie och lägg i kylskåp eller frys i 1 tim. Skiva och servera

    Mest besökta

    Kebabsås Massola Special

    Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...