Min Pulled Pork är redo att serveras

0
226

Pulled porkDå har jag kört min Pulled Pork enligt receptet som lades upp igår. Det gick precis så bra som det brukar gå nu när man gjort den här maträtten ett par gånger. Jag har fördelen att ha en rotisserie till min Webergrill. Den underlättar verkligen tillagningen då jag med hjälp av den får en fin yta runt om min Pulled Pork. Självklart går det lika bra att göra den här anrättningen utan en rotisserie.

Under tiden jag grillade såg jag till köttet med ca en timmes intervall. Slutresultatet drogs först isär med två gafflar.

För att sedan serveras med pommes frites och min goda Kebabsås Mazola Special.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.