Du behöver:

  • 1 morot
  • 300 g skivat rimmat bogfläsk
  • 1 msk olja
  • salt och peppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 390 g pastasås tomat & chili
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller buljong)
  • 1 1/2 dl risonipasta
  • 250 g små ärter

Gör så här:

  1. Grädda brödet enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och tärna moroten. Strimla fläsket. Fräs morot och fläsk i oljan i en gryta. Krydda med salt och peppar och pressa i vitlöken.
  3. Blanda ner pastasås, tomatpuré och buljong. Låt det koka ca 10 minuter.
  4. Koka risonin enligt anvisningen på förpackningen. Blanda risonin med soppan.
  5. Tillsätt ärtorna och låt det bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera minestronesoppan med brödet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.