Julskinkan är klassisk på julbordet. Den här griljeringen har vi lagat till här hemma i ett par år nu och vi älskar den.

1 kokt eller ugnsbakad skinka, 3-4 kg

griljeringen:
4 msk siktat ströbröd
1 msk colmans senapspulver
3 msk strösocker
1 uppvispat ägg
1 skvätt matolja

Beskrivning
1. Sätt ugnen på 300°.
2. Skär loss svålen från skinkan och lägg sedan skinkan i en långpanna.
3. Blanda ströbröd, senapspulver och socker. Pensla skinkan med ägget och strö på senapsblandningen.
4. Slå lite matolja i långpannan och griljera skinkan i 5-10 minuter tills den får fin färg. Ös under tiden med oljan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.