Pasta med svampsås är så gott. Det här receptet hjälper dig att på ett enkelt sätt ta vara på lite grillrester från gårdagen.

Du behöver:

  • Pasta till 4 personer
  • 5 dl grädde
  • 1 tärning svampbuljong
  • 1 fpk kantarellost
  • 1 gul lök
  • 250 gr kantareller
  • Grillrester hackade i sockerbitsstora tärningar

Gör så här

  1. Finhacka löken, ansa kantarellerna.
  2. Stek lök och ca hälften av kantarellerna lite mjuka och mossiga.
  3. Häll i 5 dl grädde och buljongtärningen, låt koka i ca 30 min
  4. Skrapa i kantarellosten och smaka av såsen med salt och peppar
  5. Red av med lite majzena till önskad tjocklek på såsen.
  6. Stek de kvarvarande kantarellerna i smör
  7. Servera med pasta och garnera varje tallrik med de kvarvarande kantarellerna
Print Friendly, PDF & Email

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.