Pizzasallad Massola

En god pizzasallad gör hela pizzabaket till en fullträff. Den här salladen är fantastiskt god och blir sådär mjuk och saftig som bara de bästa pizzasalladerna kan bli. En garanterad succé på pizzabordet.

2
130067
ANNONS

Detta behöver du till 20 portioner

  • 1 vitkålshuvud
  • ½ dl ättikssprit (tag äppelcidervinäger för en mildare smak)
  • 1 dl olja
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 dl socker
  • 2 msk oregano
  • 2-4 msk Inlagd paprika

Gör så här

  1. Strimla vitkålen… Gärna med en mandolin för bästa resultat, men det går lika bra med en osthyvel.
  2. Blanda alla ingredienser och blanda sedan dem med vitkålen.
  3. Sockret och saltet bryter ner fibrerna i kålen över natten och dagen efter är salladen fantastisk
Print Friendly, PDF & Email

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.