Räkbakelse med Cheese Doodle crush

Ostbågar till en maträtt? Ja varför inte! Jag hittade detta på Michael Krantz blogg och tänkte att det skulle man ju kunna testa.

2
12559
ANNONS

Du behöver till 4 portioner, och detta tar cirka 20 minuter

  • 12 skivor formfranska
  • 100 g skalade räkor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk hackad dill
  • 1 nypa salt
  • 1 krm kajennpeppar
  • 2 hårdkokta ägg

Till garnering

  • 4 st salladsblad
  • 300 g skalade räkor
  • 3 dl ostbågar
  • 4 st dillvippor
  • 4 st citronkvartar

Gör så här

  1. Skär rundlar ur formbrödsskivorna med ett järn eller ett glas, cirka 7 centimeter i diameter.
  2. Blanda ingredienserna till fyllningen och smaka av. Stapla 3 skivor på höjden med fyllning mellan skivorna.
  3. Krossa ostbågarna på en tallrik och rulla bakelsernas kanter.
  4. Dekorera bakelserna med salladsblad, skivat ätt och en rejäl hög med räkor. Toppa med dill.
Print Friendly, PDF & Email

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.