Vi bestämde oss i dag för att besöka Mölle och hitta ett bra lunchställe. Vi kom gemensamt överens om att vi skulle testa Andy och Mattis restaurang Ransviks Havsveranda. När vi kom fram vid lunchtid var restaurangen välfylld, trots det blev vi ganska omedelbart sedda av hovmästaren som bad oss vänta några minuter medan de hittade oss en bra plats. När vi väl fick vårt bord var personalen mycket hjälpsamma med att sätta ihop ett bord till vårt sällskap.

En vidunderligt vacker utsikt

Vi beställde Linsgryta (155 kr), Pasta med soltorkad tomat (165 kr), Mjukbakad rostbiff av älg (225 kr), pannkakor med sylt och grädde (79 kr) samt spagetti med älgköttfärssås till barnen (99 kr). Våra barn var hungriga så vi bad om lite större portioner men enligt kassapersonalen så var det inte möjligt. Vi ombads istället att beställa dubbla portioner. Linsgrytan var vällagad men lite smaklös. Pastan med soltorkad tomat smakade väldigt bra och var balanserad mellan sälta, syra och sötma. Rostbiffen var grå och tråkig i sin färg och klart överbakad. Salladen hade redan sett sina bästa dagar. Pannkakorna serverades som halvfabrikat, ett tungt minus tycker vi!

Dubbla tallrikar pasta med köttfärssås till barnen kändes också lite ogenomtänkt. Det hade varit bättre för oss, och enklare för serveringspersonalen att helt enkelt bara lägga på lite extra på tallrikarna, och debiterat en femtiolapp till. Både vi och serveringspersonalen såg förundrade ut när våra barn fick dubbla tallrikar. Sammanfattningsvis tänker vi att vi behöver ett besök till och då känner vi att vi vill göra ett besök för att pröva på kvällsmenyn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.