26, juni 2019
  • Veckomatsedel
More
    Hem Blogg

    Blogg

    På vår blog hittar du nyheter, tips och temamaträtter. Vi bloggar om allt som kan göra livet i köket bättre och en mer familjär plats.

    Återanvänd din frityrolja

    Att fritera hemma har vi alltid gjort. Tidigare så friterade man i en vanlig kastrull och nu mera har många av oss en egen fritös hemma. Frityrolja skall man inte slänga, den går utmärkt...

    Det heter kotlett, inte ytterfilé!

    Vi konsumenter matas dagligen med nya produkter och smaker från livsmedelsindustrin. Det tilltag som kanske ger mig den allra mest fadda smaken i munnen när det gäller lurendrejeri är det som livsmedelsindustrin kallar för...

    Zeunerts – Bästa julmusten 2018

    Zeunerts Bryggeri i Sollefteå har en historia som sträcker sig tillbaka till 1857 då bryggeriet slog upp portarna. Zeunerts tillverkar också enligt vår testpanel Sveriges godaste julmust. Smaken är kryddig och mycket fyllig. Där...

    Undvik tändvätska

    Nu börjar grillsäsongen komma igång och vi tänkte att vi skulle tipsa lite om grillning under våren och sommaren. De flesta av oss använder säkert tändvätska när grillen skall tändas, orsaken är att många inte...

    Hållbarhet på ägg

    Hur vet vi om våra ägg är ätbara om datummärkningen gått ut? Det finns rätt enkla sätt att ta reda på det. Det enklaste är att fylla en kastrull med kallt vatten och lägga...

    Utflyktsmat

    Gör en enkel matsäck att ta med på vinterutflykten. Pizzabullar med saftvärmare är mättande och gott utan att man behöver packa en hel ryggsäck full med mat på skidresan. Pizzabullar 24 bullar Ingredienser 50 g jäst 50...

    Mest besökta

    Kebabsås Massola Special

    Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...