27.2 C
Båstad
9, augusti 2020
Hem Förrätter

Förrätter

En god förrätt ska reta smaklökarna och se till så att du och dina gäster vill äta mer, men den ska gärna också vara en liten portion och inte innehålla för komplicerade smaker. Fisk- och skaldjur är ofta bra som förrätt. Räkor, löjrom, kräftor eller annat är klassiska förrättsingredienser. Även mindre bitar av kött, exempelvis i carpaccio är bra förrättsalternativ. Grundregeln för en bra förrätt är – ju enklare, desto bättre.

Veckans bästa

Grillsås

0
1 l tomatsås (mixad) 3 dl farinsocker 3 dl rödvinsvinäger 1/2 dl mörk sirap 4 tsk liquid smoke 40 g smör 1/2 tsk vitlökspulver 1/2 tsk lökpulver 1/4 tsk chili 1/2 tsk chilipulver 1...

Pizza Hut Pizzadeg

Mest besökta

Kebabsås Massola Special

3
Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag...

Pizzasallad Massola

Pizzeriadeg Massola