tisdag, maj 21, 2019
Hem Förrätter

Förrätter

En god förrätt ska reta smaklökarna och se till så att du och dina gäster vill äta mer, men den ska gärna också vara en liten portion och inte innehålla för komplicerade smaker. Fisk- och skaldjur är ofta bra som förrätt. Räkor, löjrom, kräftor eller annat är klassiska förrättsingredienser. Även mindre bitar av kött, exempelvis i carpaccio är bra förrättsalternativ. Grundregeln för en bra förrätt är – ju enklare, desto bättre.

Bacon och äggmuffins

Jag måste säga att allt blir godare med bacon! jag fullkomligt älskar bacon. Här kommer ett recept på lite roligare bacon med ägg som...

Räkbakelse med Cheese Doodle crush

Du behöver till 4 portioner, och detta tar cirka 20 minuter 12 skivor formfranska 100 g skalade räkor 1 dl majonnäs 1 dl crème fraîche 1 msk hackad dill 1...

Tjejröra

Varför inte byta ut "Gubbröran" mot en god tjejröra till nästa gång ni är sugna på en god toast? Du behöver till 8 bitar: 200 g...

Klassisk råraka

Du behöver till 4 port: 8 st potatis(ar) 25 gram margarin mjölkfritt 1,5 st cavi-art vegetarisk kaviar, eller vanlig 1 st röd lök(ar) 1...

Jordärtskocks soppa

Jordärtskockan (Helianthus tuberosus), är en art i familjen korgblommiga växter. Den är en flerårig ört med ursprung i Nordamerika. Den odlas i tempererade trakter...

Pizzasallad Massola

Den ultimata pizzasalladen. Sockret och saltet bryter ner fibrerna i vitkålen och gör den smidig och mjuk.

Mest besökta

Kebabsås Massola Special

Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...