19, januari 2019
Hem Förrätter

Förrätter

En god förrätt ska reta smaklökarna och se till så att du och dina gäster vill äta mer, men den ska gärna också vara en liten portion och inte innehålla för komplicerade smaker. Fisk- och skaldjur är ofta bra som förrätt. Räkor, löjrom, kräftor eller annat är klassiska förrättsingredienser. Även mindre bitar av kött, exempelvis i carpaccio är bra förrättsalternativ. Grundregeln för en bra förrätt är – ju enklare, desto bättre.

Här finns det inga inlägg att visa

Årets bästa

Kebabsås Massola Special

Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...

Veckans bästa

Högsbosoppa

Här kommer ett recept på en riktigt god soppa som gillas av både gammal och ung. Vi lagar den ganska ofta på mitt arbete...

Besökta just nu

Kebabtallrik

Här har ni ett bra recept på en kebabtallrik som smakar precis lika gott som den man köper på pizzerian. Såserna bör man förbereda...