OBH Nordica Pro Fryer Rostfri fritös 499 kr

Här hemma tycker vi mycket om att fritera egen pommes frites. Vi inhandlade vår fritös på Netonnet och är väldigt nöjda med resultatet. Inte nog med att det går att fritera allt som man kan få friterat på restaurang så är den här väldigt lätt att använda och inte minst att rengöra. Den medföljande frityrkorgen är av metall och kan vara aningen svårhanterad eftersom den har ett ledat handtag, men man lär sig väldigt fort hur det fungerar. Alla delarna utom termostaten diskar vi i diskmaskinen. Det här är en väldigt lättanvänd och prisvärd fritös som vi varmt rekommenderar.

OBH Nordica Pro Fryer 6354 är en rostfri fritös med snabb uppvärmning. Den är i borstat stål och har alla funktioner för att du ska lyckas med din fritering. Oljan värms snabbt upp och håller konstant temperatur. Cool zone förlänger oljans livslängd och förhindrar att smulor och annat bränns vid.

Egenskaper
Effekt: 2000W
Proffsfritös i borstat stål.
Kapacitet 3 liter.
Oljan värms snabbt upp och har konstant temperatur tack vare hög effekt och termostatstyrt värmeelement.
Cool zone förlänger oljans livslängd och förhindrar att matbitar och smulor bränns vid.
Emaljerad löstagbar bunke för oljan – enkel att rengöra.
Inställbar temperatur upp till 190°C.
Signallampa som slocknar när rätt temperatur på oljan uppnåtts.
Sladdförvaring.

Receptförslag tillsammans med fritösen:
Vebab
Hemmagjorda pommesfrites
Kebabtallrik

ÖVERSIKT
Kvalitet
90 %
Använda
100 %
Rengöra
85 %
Prisvärd
100 %
Föregående artikelHemlagade pommes frites
Nästa artikelNötstek
Goda Maten
Jag är administratör här på Godamaten.se och hjälper er med alla frågor ni har. Skicka gärna ett meddelande om ni undrar över något
rostfri-fritos-obh-nordica-pro-fryer-6354Bra kvalitet, mycket lätt att använda men aningen svårt att rengöra värmeaggregatet

18 KOMMENTARER

 1. Sjukt otrevligt svar!
  Från dig som ska vara administratör.
  Har läst riktlinjerna och ser detta fortfarande som reklam.
  Hade du haft lite mer pedagogik så hade du väldigt enkelt kunnat säga att sidan har rätt att göra reklam!

 2. Vi har haft våran ngt år nu och tycker den är bra. Tidigare hade vi en av plats som var helt omöjlig att hålla ren. Denna funkar jättebra för oss.

 3. Jag svarade dig Joakim på det sätt jag tolkade din fråga, något kort och otrevlig. Missförstod jag dig så är jag inte sämre än att jag kan be om ursäkt.

 4. Det jag tycker är bäst med den är att den är lätt att hålla ren, som jag skrev tidigare. Vi har gjort pommes, vårrullar, chilicheese, kyckling, friterat fläsk… Klockrent… Men så klart är det bara vår uppfattning… Andra kanske har en annan uppfattning.

 5. Nej och det här är inte reklam! Det är en recension för ett tillbehör i köket. Möjligen hade det varit reklam om vi hade fått den och blivit ombedda att skriva något fördelaktigt om produkten, dock är inte det fallet.

 6. Har också en sån här fritös, och jag tycker den funkar bra. Angående att friterad mat är fet, det stämmer väl men det är ju inte så att maten suger åt sig all olja man friterar i 🙂 Inlägget känns f.ö. lite ”reklamigt”, kanske nåt att tänka på till nästa gång.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.