Pannera sillen i mjöl skorpmjöl salt o vitpeppar.Stek sillen i smör eller margarin tills den blir gyllenbrun.Låt stå tills de svalnat. Lagen till 5-600g sill 1dl ättika 12%,jag använder alltid 24% ättika till mina inläggningar,2dl socker ca 4dl vatten,10-15 kryddpepparkorn. Koka lagen o låt den bli riktigt kal.Till inläggningen 1 gul lök 1 röd lök finhackade,1 morot i slantar. Slå lagen över sillen o ställ den i kylen,smaka av härligheten efter ca ett dygn. Lyck till
0 av 5
Föregående artikel
Nästa artikel

Goda Matenhttps://www.godamaten.se
Jag är administratör här på Godamaten.se och hjälper er med alla frågor ni har. Skicka gärna ett meddelande om ni undrar över något
Lämna ett betyg
Betyg (0)
Detta recept har inga betyg ännu.
Populärast idag
Återanvänd din frityrolja
Goda Maten - 2
Fritera hemma har vi alltid gjort. Tidigare så friterade man i en vanlig kastrull och nu mera har många av oss en egen fritös...
Populäraste alltid
Kebabsås Massola Special
Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...