18.6 C
Båstad
3, oktober 2023
HemHögtiderStekt inlagd sill.

Stekt inlagd sill.

-

0 av 5

Pannera sillen i mjöl skorpmjöl salt o vitpeppar.Stek sillen i smör eller margarin tills den blir gyllenbrun.Låt stå tills de svalnat. Lagen till 5-600g sill 1dl ättika 12%,jag använder alltid 24% ättika till mina inläggningar,2dl socker ca 4dl vatten,10-15 kryddpepparkorn. Koka lagen o låt den bli riktigt kal.Till inläggningen 1 gul lök 1 röd lök finhackade,1 morot i slantar. Slå lagen över sillen o ställ den i kylen,smaka av härligheten efter ca ett dygn. Lyck till

Föregående artikel
Nästa artikel
Goda Maten
Goda Matenhttps://www.godamaten.se
Jag är administratör här på Godamaten.se och hjälper er med alla frågor ni har. Skicka gärna ett meddelande om ni undrar över något

Lämna ett betyg

Betyg

Betyg (0)

Detta recept har inga betyg ännu.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Populärast idag

Återanvänd din frityrolja

2
Fritera hemma har vi alltid gjort. Tidigare så friterade man i en vanlig kastrull och nu mera har många av oss en egen fritös...

Nutellabrownie

Populäraste alltid

Kebabsås Massola Special

3
Nu tipsar jag om ytterligare en kebabsås. Vid det här laget torde det inte vara någon hemlighet att jag är tokförtjust i just kebab,...
sv_SE
sv_SE