Andersson VMS 2.0 vakuumförpackare 499 kr
Andersson VMS 2.0 vakuumförpackare håller dina matvaror färska upp till 5 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Dessutom skyddar vakuumförpackningen även mot frysskador när du fryser in maten. En vakuumförpackare är ett utmärkt komplement till dig som har köttkvarn eller vill spara plats i frysen.
I genomsnitt kan man spara upp till 3000kr per år på att vakuumförpacka mat. Man behöver inte slänga den där tomaten som blev dålig för den blir inte dålig om du vakuumförpackar den.
Rullplastskärare
Andersson VMS 2.0 är utrustad med en behållare du förvarar din rullplast i. När du skall försegla mat med rullplasten drar du enkelt ut önskad längd och skär av den med det inbyggda skärbladet. Detta gör det otroligt smidigt när du både förvarar och använder vakuumförpackaren.
Enkel process
Att försegla maten kan tänkas krångligt och ta lång tid, men så är inte fallet. Hela processen görs i tre steg.
1. Fyll påsen med vad du vill vakuumförpacka och placera öppningen i maskinen.
2. Stäng locket och tryck på ”Vacuum/Seal”. När det är klar slår VMS 2.0 av sig själv.
3. Ta bort den färdiga påsen.
Anti-krossfunktion
Vakuumförpackaren Andersson VMS 2.0 är utrustad med en funktion som kallas för ”Anti-Crush”. Detta förhindrar att känsliga matvaror krossas och hanterar packar extra skonsamt. På så sätt får du alltid ett bra resultat.
Rullplast eller Påse
Med rullplasten kan du göra egna påsar av valfri storlek. Dessa skärs till i önskad storlek med hjälp av det inbyggda skärbladet. När du skurit till plasten i den storlek du vill ha den i försluter du ena sidan genom att trycka på ”Seal only”, och sedan lägger du i maten och går igenom de tre tidigare beskrivna stegen. Det finns även färdiga påsar att köpa till.
Dimensioner
Mått: BxHxD 455x119x232mm
Vikt: 3,18kg
I paketet
Vakuumförpackare
1 rullplast 3m x 22cm
1 rullplast 3m x 28cm
Användarmanual
Länk till produkt
http://www.netonnet.se/art/hem-och-hushall/matberedning/vakuumfrpackning/andersson-vms20/180927.6984/